Agraïments:

Companyia Roberto G. Alonso, Montserrat Nogué, Chelo García, Teo Solà, Enric Gual, Família Omedes Pòrtulas, Família Sànchez Angelats, Albert Rubio, Jordi Llamas, Ona Pla, Pol Méndez, Irene Rodríguez, Pere Sànchez.

 

Col·labora:

Una coproducció de:

Joan Yago

Israel Solà

 

Xavi Francés

Aitor Galisteo-Rocher

Esther López

Marc Rius / Ricard Farré

Júlia Truyol / Alba Florejachs

 

Albert Pascual

Elisenda Rodríguez

Josep Sánchez-Rico

Lucho Soriano

 

La Calòrica i La forja del Vallès

Albert Pascual

 

Alba Lajarín

Estudi Carmel

 

La Calòrica

Dramatúrgia

Direcció

 

Intèrprets

 

 

 

 

 

Escenografia i i vestuari

Il·luminació

So

Caracterització

 

Construcció d'escenografia

Confecció de vestuari

 

Fotografies

Vídeo

 

Producció Executiva

Es diu Carles Nin Garcia, però la seva tendència a caure de cul a terra li va valer, des de ben petit, el sobrenom de Ninot. Quan avui arribi a casa i intenti explicar a l'Olga què li ha passat, ella li dirà que ja no l'estima. La Rut s'acaba de quedar sense feina i ha decidit aprofitar l'oportunitat per trobar el seu lloc en el món. Ha conegut l'Albert, un músic a qui li agrada parlar de coses alegres i que encara pensa que la sort és dels valents. La Poni i la Conxa han passat una llarga temporada al cantó més fosc de la vida, però aquesta tarda han decidit que encara estan a temps d'intentar-ho. I així van passant els dies, sense que esdevinguin catàstrofes ni es compleixin les il•lusions. Mentrestant, Dave Hakenberg, un apicultor de Florida, ha entrat a una comissaria plorant per denunciar que els tres milions d'abelles de la seva granja han desaparegut sense deixar rastre.

 

Bluf (Temporada Alta, 2014) barreja imaginari de novel•la gràfica, el realisme íntim i la comèdia més esbojarrada per construïr una historia múltipe sobre personatges que no volen triar per por a perdre i perden perquè no volen triar.

català

|

castellano